Fordeler

 
 
(Tekst om fordeler sist oppdatert i 2009)
 
Prisavslag
 
Det er ikke mange nordmenn som er klar over at det finnes kupongkoder til de fleste nettbutikker, der man kan få store avslag hvis man tar i bruk kupongkoder. En kupongkode fra KupongKode.com kan lett spare deg for flerne tusenlapper hvis du for eksempel bestiller en PC fra Dell og tar i bruk en 15% kupongkode. PCer koster som regel mer en 5000 kr, slik at en 15% kupongkode utgjør en god sum som du kan spare.

Hvis du ikke viste om disse kupongkodene hadde du sannsynligvis betalt full pris, noe som du ikke behøver da disse markedsføringskodene fra mange nettbutikker kan aktiveres og gi deg store rabatter og avslag i tillegg til andre goder.
 
Gratis gave / Fri frakt

Noen kupongkoder gir nemlig ikke avslag i pris, men derimot andre goder som for eksempel en gratis gave i tillegg til det du kjøper, eller fri frakt på levering av varen du nettopp skal handle. Slik kan du også unngå betale frakt hos enkelte nettbutikker.

Spre budskapet

Siden det ikke er mange som er klar over at det finnes slike kupongkoder som kan gi dem store prisavslag, anbefales det at du sprer linken til KupongKode.com til både venner og betjente, slik at de er klar over at de kan spare store summer, noe de ellers går glipp av vis de ikke vet om KupongKode.com. 

Har du en KupongKode konto kan du bruke din personlige vervelink til å tjene 10 poeng per nytt medlem du verver. Gjennom vårt poengsystem kan du tjene poeng og veksle poengene dine inn i Gavekort. 1 poeng er 1 kr i gavekort verdi. Les mer om poengsystemet her: Tjen Poeng. Spre din personlige vervelink på for eksempel FaceBook, Twitter og andre sosiale netverk. 

Er du en aktiv blogger eller eier en nettside kan du skrive om oss og spre budskapet om kupongkoder gjennom din personlige vervelink. Slik kan du tjene masse poeng ved å blogge om oss. 

 

På KupongKode.com vil du finne kupongkoder til alle nettbutikker som vi nordmenn kan handle i fra. Vi har spesielle avtaler med en rekke nettbutikker som ukentlig sender oss nye kupongkoder og tilbud, som blir oppdatert i kupongkode listene for de forskjellige nettbutikkene vi samarbeider med.

Husk du finner alltid de nyeste kupongkodene for norske forbrukere først på KupongKode.com !
 

Tips oss / Legg til ny kupong


Skulle du ha fått tak i en kupongkode som du ikke finner her hos oss, anbefales det at du deler denne kupongkoden med andre brukere av KupongKode.com, ved å tipse / legge til kupongkoden her: Legg Til En Ny KupongKode

 

Slik vil alle andre også kunne dra nytte av kupongkodene, og listene vil alltid være oppdatert med flest mulig aktive kupongkoder som fungerer.

Hvis du har en kupongkode konto, vil din konto bli kreditert poeng. Du får 5 poeng per gyldig kupongkode du tipser oss om. Vi vil senere ha diverse konkurranser hvor den som tipser oss om mest godkjente gyldige kupongkoder stikker av med flotte premier. Dette vil vi komme tilbake til når vårt nye kupongkode system er testet og hundre prosent feilfritt.


Tilbakemelding

Du finner en stemme funksjon på hver kupongkode. Med denne kan du la andre brukere vite om kupongkoden virker eller om den har gått ut på dato. Denne funksjonen er viktig siden du som en aktiv online shopper kan la andre vite om kupongkodene fungerer. Kupongkode listene blir mer ryddigere og bare aktive kupongkoder vil bli igjen øverst på listen.

I tillegg til å legge igjen en stemme om kupongkoden fungerer eller ikke, er det også positivt om du legger igjen en liten kommentar angående dette. Kommentar feltet får du frem ved å trykke på [+] knappen som befinner seg helt nede til høyre. Hvis kupongkoden ikke fungerte kan du nettopp skrive dette, eller omvendt hvis alt gikk bra og du sparte en del penger på kjøpet ditt sammen med kupongkoden.

Varsling gjennom e-post

Du kan i hver kupongkode liste, legge igjen din email i den blå boksen ovenfor kupongkode listene for å få email varsling dersom du venter på en kupongkode fra en butikk som du nettopp vil handle fra. Dersom vi legger ut eller andre tipser om en ny kupongkode for denne butikken vil du få til sendt en email varsling direkte til din email adresse om denne nye kupongkoden som blir lagt il kupongkode listen.

Email varsling er en god og anbefalt metode å holde seg oppdatert med de nyeste kupongkoder til dine favoritt nettbutikker. Slik vil du ikke gå glipp av en eneste god rabatt eller kupongkode for dine favoritt nettbutikker.

Du kan når som helst stenge av email varslinger i ettertid ved å logge deg inn på din kupongkode.com konto.
 

KupongKode Konto

Det anbefales at du oppretter en gratis kupongkode konto. Med denne kan du holde en bedre oversikt over hvilke kupongkode varslinger du har lyst til å motta fra. Du kan enkelt skru av kupongkode varslinger ved få museklikk, samme gjelder det hvis du ønsker å aktivere nye nettbutikker som du ønsker varslinger fra.
 

Opprett Din KupongKode Konto 

I tillegg kan du se alle poengene du samler inn ved å tipse oss om kupongkoder.