Bakker

Antall stemmer: 7. Vurdering: 3.2 / 5

I mange år har Bakker vært et av de ledende postordrefirmaer for hagerelaterte produkter i Europa. Hos Bakker får du kjøpt planter og alt du trenger til din hage rett på nett. Alt av hagearbeid, planter, løker, tulipaner, blomster, gjødning, stauder, amaryllis, 1-årige planter, hyasinter, påskeliljer, krokus, katalog, internettbestilling, postordre.

Les mer >>

Bakker Kampanjekoder i Juli 2024 :

Legg til e-posten din og få tilsendt Bakker rabattkoder helt gratis! Ikke gå glipp av nye Bakker rabattkoder!

Utgåtte kuponger :

2

Gyldig fra: 2013-10-20 Gyldig til: 2016-06-13

GRATIS GAVE

GRATIS GAVE - Lys opp hagen din! Få 6 stk Solenergilamper for 0,- kroner med bestillingen din (verdi Kr 319,-)! Oppgi Bakker kampanjekode fra denne kupongen ved nybestilling for minst 175,- kroner. Gjelder inntil videre!

1

Gyldig fra: 2013-09-20 Gyldig til: 2016-06-13

GRATIS GAVE

GRATIS GAVE - Akkurat nå gir Bakker deg et Sommerfuglhus til hagen din for 0,- kroner! Gjelder inntil videre ved kjøp for minst 175,- kroner. Vennligst åpne denne kupongen for å lese mer om gaven og dens vilkår!

RABATT VIA LINK
3

Gyldig fra: 2012-10-29 Gyldig til: 2012-10-31

GRATIS GAVE

GRATIS GAVE - Få en gratis premie med på kjøpet! Du behøver bare å bekrefte at du vil ha en premie for 0,- kroner i forbindelse med bestillingen din. Det er alt du behøver å gjøre! Så kontroller premiekoden nå! Vær rask dersom du ønsker premien, fordi det er virkelig en fantastisk premie og har du bare 48 timer på deg for å be om den!

2

Gyldig fra: 2010-02-22 Gyldig til: 2016-06-13

GRATIS GAVE

GRATIS GAVE -  Flott armbåndsur med dine personlige initialer inngravert. Dette engangstilbudet er unikt og kan ikke kombineres med andre kampanjer hos Bakker. Med reservasjon mot utsolgte varer og trykkfeil. Kun en pr. kunde. Glem ikke å oppgi Bakker fordelskode ved bestilling.

Bakker

I mange år har Bakker vært et av de ledende postordrefirmaer for hagerelaterte produkter i Europa. Hos Bakker får du kjøpt planter og alt du trenger til din hage rett på nett.

Historien til Bakker

Bakker ble startet av Piet Bakker, i 1945 straks etter den andre verdenskrig. Gavepakkene med løker som ble sendt ut ble godt mottatt i de krigsherjede land rundt omkring i Europa. Under årene som har gått, har Bakker utviklets til en dynamisk organisasjon med filialer i over 20 land og har i dag ca. 700 ansatte. Tilveksten er et resultat av at sortimentet har blitt bredere og som nå består av blomsterløker, planter, roser og andre hagerelaterte produkter. Bakker har alltid holdt seg oppdatert med de siste trendene og utviklingen innen området. I dag sender Bakker ut et hundre millioner kataloger i Europa hvert år!

Starten av en E-handel side 1998 var en uunngåelig utvikling, for å komplette den etterspurte trykte katalogen. Hjemmesiden for online-bestilling og hagetips forbedrer og kompletterer servicen til Bakker sin  brede målgruppe. Mennesker i alle aldrer kan nå bestille online via Bakker sin nettbutikk, fra den trykte katalogen eller fra den digitale katalogen som nå også finnes på hjemmesiden.

Utvalg hos Bakker

For å holde Bakker sine kunder oppdaterte med våre mange tilbud og sesongrelaterte spesialiteter, har Bakker et spennende og stadig variert program for kataloger, tilbud og produktinformasjon. I juli/august publiserer Bakker sommer/høstkatalog, som inneholder artikler som finnes tilgjengelige til slutten av oktober. Leveranse skjer under september og oktober. Bakker sin omfattende vårkatalog kommer ut i januar og inneholder et bredt sortiment av terrasse- og balkongplanter, planter, blomsterløker, busker. roser, trær m.m. som finnes å bestille til mai måned. Leveransene skjer under april og mai. I juni, sender Bakker ut Bakker blomsterløkkatalog. Løkene som finnes i denne katalogen kan bestilles med leveranse i september eller oktober.

Bakker selger blant annet:

  • Planter
  • Løker
  • Tulipaner
  • Blomster
  • Gjødning
  • Stauder
  • Hyasinter
  • Påskeliljer