Hvordan bruke rabattkoder?

Nedenfor finner du en enkel guide til hvordan du bruker rabattkoder på nett. Denne guiden fungerer i prinsippet hos de fleste nettbutikker. Skal du for eksempel bestille fly, reise, hotell, leiebil og andre lignende tjenester på nett fungerer det litt annerledes, men metoden er den samme at du må finne et felt i bestillingsprossesen hvor du kan aktivere en rabattkode. I guiden nedenfor har vi valgt å vise hvordan man bruker Zalando rabattkoder som et reelt eksempel.

1. Finn en nettbutikk

Søk etter nettbutikken du ønsker å handle fra og finn en kupong tilhørende denne nettbutikken. Les nøye gjennom vilkårene for tilbudet/rabatten i selve kupongen (minstekjøp, utvalgte produkter, gyldighet etc.). Står det oppført "RABATT VIA LINK" eksisterer det ikke noen koder, men rabatten aktiveres når du klikker deg gjennom kupongen uten bruk av en rabattkode.

Vi fant en 10% Zalando rabattkode:

2. Åpne en kupong

Du åpner en kupong ved å klikke på selve kupongen. Når du åpner en kupong forvandles den blå knappen til et felt med rabattkode. Du finner selve rabattkoden inni dette feltet, feltet som tidligere var blått (Klikk for å se kode). Er feltet med rabattkoden grønt betyr det at rabattkoden er gyldig. Er feltet med rabattkoden rød betyr det at rabattkoden sannsynligvis har utløpet, men du kan fremdeles teste om den fungerer (noen ganger fungerer usikre kuponger).

3. Aktiver rabattkoden

Når du har kopiert rabattkoden fra Kupongkode.com limer du inn rabattkoden i feltet for rabattkode i nettbutikken du skal handle fra. Dette feltet finner du enten i handlekurven/vognen eller ved utsjekk i kassen rett før du skal betale. Klikk på knappen tilhørende dette feltet slik at rabattkoden blir aktivert.

4. Få rabatt, spar penger!

Etter at du har aktivert rabattkoden skal du kunne se og verifisere at rabatten har blitt fratrukket din ordre. Ved hjelp av en rabattkode fra Kupongkode.com har du fått kjøpt varene til en lavere pris! 

OBS: Rabattkoder har flere ulike navn, avhengig av hvor du skal handle. Andre navn som brukes på nett er: kupongkoder, tilbudskoder, kampanjekoder og verdikoder. I utenlandske butikker brukes ord som coupon code, voucher code, promo code, promotional code og discount code etc.

Diverse

RABATT VIA LINK = Ingen rabattkode, du får rabatten gjennom kupongen. Det vil si at du må klikke på kupongen og handle gjennom det nye vinduet som åpnes.

Eksklusive kuponger = En del kuponger er markerte med "Eksklusiv" her på Kupongkode.com. Disse kupongene har vi forhandlet frem i samarbeid med de ulike nettbutikkene og er garantert til å fungere. Eksklusive rabattkoder tilhører Kupongkode.com og kan ikke benyttes/kopieres av andre medier/nettsider uten skriftlig samtykke fra Kupongkode.com. Du finner disse rabattene kun gjennom Kupongkode.com.

Populære rabattkoder

Som tidligere nevnt er prosessen med å bruke en rabattkode nesten den samme hos de fleste nettbutikker. Noen populære nettbutikker blant våre brukere er blant annet følgende:

Listen fortsetter med mer enn 1000+ andre nettbutikker du finner rabattkoder for på Kupongkode.com.