Chess

Antall stemmer: 5. Vurdering: 3.6 / 5

Chess.no er en av Norges største mobilaktører, og ligger alltid blant de billigste tilbyderene på abonnement og telefoner. På denne Chess Kupong Kode listen vil du finne tilbuds kampanjer fra Chess.no

Les mer >>

Chess rabattkoder i Juli 2024 :

Legg til e-posten din og få tilsendt Chess rabattkoder helt gratis! Ikke gå glipp av nye Chess rabattkoder!

0

Gyldig fra: 2013-11-13 Gyldig til: Ukjent

FRI BRUK

FRI BRUK - Chess kjører en kampanje hvor du kan få fri tale, fri SMS, fri MMS pluss 1000 MB data for kun 199,- kroner måneden (SjakkMatt). Åpne denne kupongen for mer informasjon hos Chess.no. Chess tilbyr Norges billigste datapriser i følge VGs store test (6. mars 2013). Bestill i dag, ingen binding!

RABATT VIA LINK

Chess 
Mobilselskapet Chess ble etablert av A-pressen i 1999 som service provider i det norske mobilmarkedet. Chess har siden Vollvik Gruppen As kjøpte selskapet i 2002 vært Norges raskest voksende og en prisleder i bransjen. Chess sitt store fokus er å levere smarte, enkle og billige mobilabonnement som dekker kundens kommunikasjonsbehov.

Chess har som mål å være best på service, noe som har resultert i å bli kåret til ” flest fornøyde og lojale kunder” fire år på rad av Norsk Kundebarometer. Chess skal ha et samfunnsengasjement og opptre som en av folket - folkets mobiloperatør.Chess Communicaton eies i dag 100 % av TeliaSonera, www.teliasonera.com.