Iberostar

Antall stemmer: 1. Vurdering: 3 / 5

Med over 100 4 og 5-stjerners hotell, tilbyr Iberostar Hotels & Resorts et utvalg av fantastiske reisemål for fantastiske turer og get-aways, fritidsreiser og firmaarrangementer hos de største turistdestinasjonene i Spania, Middelhavet og Karibia. 

Les mer >>

Kategorier

Iberostar rabattkoder i Juli 2024 :

Det er for øyeblikket ingen aktive kuponger

Legg til din e-post nedenfor så vil vi la deg få vite med en gang vi har nye kuponger. Gå ikke glipp av nye Iberostar rabattkoder!

Utgåtte kuponger :

0

Gyldig fra: 2012-09-04 Gyldig til: 2012-10-31

€ 75,- rabatt

€ 75,- rabatt -  Iberostar kupong på en verdi av € 75, for hotellopphold! Rabattkoden fra denne Iberostar rabattkupongen gir deg en 75,- euro "voucher" for bestillingen av hoteller i Spania og Middelhavet kysten frem til den 31. oktober 2012, for hotellopphold innen september, oktober og november (overnatting minst 5 dager).

0

Gyldig fra: 2012-09-04 Gyldig til: 2012-10-31

10% rabatt

10% rabatt - Iberostar tilbyr akkurat nå en Iberostar rabattkode som gir deg en rabatt på 10% for Iberostar hotellopphold i Spania og på middelhavskysten. For å dra nytte av tilbudet må du bestille ditt hotell gjennom den offisielle Iberostar nettsiden innen 31. oktober 2012. Hotellopphold må være innen september, oktober og november (minst tre dagers overnatting).

KLIKK FOR Å SE KODE

Iberostar
Med over 100 4 og 5-stjerners hotell, tilbyr Iberostar Hotels & Resorts et utvalg av fantastiske reisemål for fantastiske turer og get-aways, fritidsreiser og firmaarrangementer hos de største turistdestinasjonene i Spania, Middelhavet og Karibia. Iberostar Hotels & Resorts hoteller ligger på verdens beste strender, med store hager og svømmebassenger senger. Iberostar vurderer økologiske verdier og respekterer miljøet, noe som gjenspeiles i Iberostar sin virksomhet. Rommene på Iberostar sine hotell har en flott innredning og passer godt for barn. Iberostar ligger i følgende land: Spania, Middelhavet, og USA.