Poeng

TJEN POENG - FÅ GAVEKORT

KupongKode.com fyller snart 9 år. I løpet av disse 9 årene har KupongKode.com brukere spart millioner av kroner i form av rabatt avslag hos de forskjellige nettbutikkene vi har kupongkoder for.
 
Vi fortsetter med vårt arbeid med å spre budskapet om KupongKoder i Norge, og vil alltid holde våre brukere oppdatert med en oversikt over de nyeste kupongkodene.

I tillegg lanserer KupongKode.com et poengsystem som vil la deg spare enda mer penger. Nå kan du både spare penger på nettkjøp og tjene poeng slik at du får tilsendt gavekort.
 
TJEN POENG
 
Mange KupongKode.com medlemmer har sikkert lagt merke til at vi lenge har hatt et poengsystem tilrettelagt for våre KupongKode medlemmer som har en KupongKode.com konto.
 
Du kan nemlig tjene poeng ved følgende aktiviteter på KupongKode.com:
 
10 poeng = Verve nye KupongKode.com medlemmer gjennom din personlige verve link som du finner i din KupongKode.com konto ved å logge deg inn. (Du finner din personlige vervelink nederst på denne siden mens du er innlogget: http://www.kupongkode.com/innstillinger )
 
5 poeng = Tipse oss og legge inn nye kupong og rabattkoder på KupongKode.com gjennom legg til ny kupong funksjonen. Er du logget inn på din KupongKode konto vil du få poeng automatisk når du tipser oss om nye kupong koder som vi allerede ikke har lagt inn. Legg til ny kupong
 
Du finner alltid en full oversikt over alle poeng aktivitetene dine inne på din KupongKode.com konto. Logg deg inn og sjekk!

 
(Det vil bli lagt til flere muligheter/aktiviteter som vil belønne deg med poeng i fremtiden)
 
FÅ GAVEKORT
 
Til nå har det ikke vært forklart eller opplyst KupongKode medlemmer hva du kan gjøre med poengene som du kan tjene på KupongKode.com.
 
Alle poengene du tjener inn ved de forskjellige aktivitetene som gir poeng på KupongKode.com kan veksles inn i Gavekort. 
 
Minste grense for å løse inn poeng til Gavekort er satt til 200 poeng.
 
1 poeng = 1 kr i form av verdi gavekort
 
Grunnen til at minste summen er satt til 200 poeng er at mange nettbutikker ikke har gavekort på en mindre verdi. 
 
Når du når 200 poeng i din KupongKode.com konto vil det dukke opp en ny meny hvor du kan veksle inn dine poeng og få tilsendt gavekort. Du vil få tilsendt gavekort gjennom e-mail til e-mail adressen du brukte til å opprette din KupongKode.com konto.
 
Gavekort vil bli sendt 1 gang i måneden. Eksempel: Poeng veksling / gavekort forespørsel lagt til i måneden Januar vil bli sendt i begynnelsen (innen de 2 første ukene) av Februar måned. Slik vil alle som har oppnådd nok poeng få tilsendt gavekort på samme tidspunkt.
 
REGLER & VILKÅR
 
Vi vil minne alle om at det foregår manuell kontroll av nye medlemmer og kupongkoder som blir lagt til i systemet vårt. Et medlem kan bare ha 1 kupongkode konto. Forsøk på juks vil bli slått hardt ned på, og kupongkode medlemmer som blir tatt i juks mister alle poeng og retten til videre deltakelse i vårt poeng system.
 
TIPS: HVORDAN VERVE?
 
Siden kupongkoder fortsatt er noe veldig nytt for de fleste i Norge skal det å verve nye KupongKode medlemmer gjennom din personlige verve link være enkelt. Dette er en super lett måte å tjene poeng og dermed få tilsendt gavekort som du kan bruke til å shoppe med. 
 
1. Gi beskjed / Tips på FaceBook, Twitter og andre sosiale nettverk til alle venner og bekjente om RabattKoder/KupongKoder og link til KupongKode.com med din personlige vervelink. ( Linker / Banner til KupongKode.com finner du her: "Link Til Oss" )
 
2. Bruk din Twitter konto til å spre din KupongKode.com verve link til å tjene poeng. Skriv om KupongKode.com i din twitter profil og bruk din personlige vervelink til KupongKode.com
 
3. Bruk MSN messenger og tips dine nærmeste/venner. Gi dem din verve link slik at du tjener poeng når de oppretter en konto.
 
4. Skriv en e-post til alle venner og bekjente med din personlige vervelink til KupongKode.com. Mail dine venner og bekjente og tips dem om hvordan de kan spare penger når de handler på nettet. Husk å gi dem din verve link slik at de lager en konto.
 
5. Har du en blogg eller hjemmeside. Lag en post om KupongKode.com og bruk din personlige verve link. Slik vil du tjene poeng hvis noen av dine lesere oppretter en kupongkode konto. Gi beskjed om ditt nye blogginnlegg til alle venner og bekjente. Eventuelt hold en konkurranse for dine lesere.
 
6. Delta i diskusjonsforum (f.eks. diskusjon.no, mote.no, kvinneguiden.no) og tips/fortell folk om fordeler med KupongKode.com dersom det passer seg. (Husk at spam ikke er lov.) 

7. Har du muligheten til å ha en signatur i diskusjons forumene du er medlem og aktiv i, utnytt signatur feltet ditt å plasser en link til KupongKode.com. Slik vil du vise din verve link til alle forum medlemmer hver gang du poster et svar i forumet. De fleste bruker ikke signatur feltet, hvorfor ikke link til KupongKode.com og tjene poeng slik at du får tilsendt gavekort?

Husk at alle elsker KupongKoder!
 
TIPS: HVORDAN FINNE KUPONGKODER?
 
Du vil tjene 5 poeng hver gang du legger inn en ny kupongkode på kupongkode.com.

Det finnes en god del kupongkoder der ute som du finner gjennom diverse Facebook grupper for nettbutikker og gjennom nyhetsbrev som nettbutikker har.

Følg alltid med på disse hos dine favoritt nettbutikker og legg til / tips oss med en gang du finner nye kupongkoder. 
Vær obs og samle disse kupongkodene og legg dem til på KupongKode.com
 

Kupongkode tips som blir lagt til på KupongKode.com blir belønnet med 5 poeng til din kupongkode konto. 

LYKKE TIL!