Mobilverkstedet

Antall stemmer: 1. Vurdering: 5.0 / 5

Mobilverkstedet.no tilbyr deg rask og rimelig reparasjon av iPhone, iPad, Samsung eller Htc.

Les mer >>

Kategorier

Mobilverkstedet rabattkoder i Juli 2020 :

Legg til e-posten din og få tilsendt Mobilverkstedet rabattkoder helt gratis! Ikke gå glipp av nye Mobilverkstedet rabattkoder!

0

Gyldig fra: 2013-05-01 Gyldig til: Ukjent

15% rabatt

15% rabatt - Akkurat nå får du 15% rabatt på alle varer i nettbutikken til Mobilverkstedet.no ved å benytte Mobilverkstedet rabattkoden fra denne kupongen!

Utgåtte kuponger :

0

Gyldig fra: 2014-09-23 Gyldig til: 2014-12-31

15% rabatt

15% rabatt - Bestill reparasjon av din iPhone, og andre populære smarttelefoner gjennom Mobilverkstedet.no og få 15% rabatt på reperasjonen dersom du benytter deg av mobilverkstedet rabattkode fra denne kupongen innen den 31. desember 2014.

0

Gyldig fra: 2014-09-23 Gyldig til: 2015-02-01

10% rabatt

10% rabatt - Mobilverkstedet rabattkode fra denne rabattkupongen gir deg 10% rabatt på alle deler. Kjøp reservedeler til blant annet iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C og iPhone 5S. Rabattkoden gjelder til og med den 1. februar 2015.

Knust skjerm på din iPhone? Finn riktig pris

Mobilverkstedet
Mobilverkstedet.no tilbyr deg rask og rimelig reparasjon av iPhone, iPad, Samsung eller Htc.

Mobilverkstedet.no er en bedrift som tilbyr reparasjoner og deler/tilbehør til telefoner og noen IT produkter. Mobilverkstedet har i år rekker drevet med service og vedlikehold på både iPhone, iPad og andre Telecom produkter.
 
Mobilverkstedet satser på kvalitet, og har bred kompetanse innen tele/data, salg, kommunikasjon, bedriftsavtaler og kundebehandling.
 
Mobilverkstedet kan derfor gi kunden den kvaliteten og kunnskapen dem har krav på ved reparasjon av sitt produkt.
 
Mobilverkstedet jobber hele tiden på å bli best i Norge på pris og service. Ta kontakt for en hyggelig prat eller send Mobilverkstedet en mail på post@mobilverkstedet.no / 40 40 55 88
 
Mobilverkstedet holder til i Sandefjord i Vestfold, men får telefoner fra hele landet. I Vestfold prøver Mobilverkstedet å gjøre alt de kan for å hente og levere produktene til kunden, men produkter kan også leveres direkte til Mobilverkstedet. I resten av Norge bruker Mobilverkstedet posten.
 
Knust iPhone er som oftest Mobilverkstedet kunders største problem, dette blir som regel løst i løpet av kort tid. Ved vannskader er reparasjonsprosenten ca. 80%, send den inn, selv om du har utsatt din telefon for fukt, det er fortsatt håp!
 
Mobilverkstedet har som målsetning og utføre den avtalte reparasjonen/ombygging samme dag som Mobilverkstedet mottar produktet. Mobilverkstedet vil sende produktet tilbake umiddelbart etter oppdraget er utført.
 
Mobilverkstedet ønsker nye og eksisterende kunder velkomne til en trygg og rask reparasjon i fremtiden!