Xbeauty

Antall stemmer: 1. Vurdering: 0.5 / 5

Nettbutikken til Xbeauty.se er en internasjonal selger av Xlash øyevippeserum til lave priser! Xbeauty har over 70 000 fornøyde kunder og sender leveranser til Norge med gratis frakt!

Les mer >>

Gyldige rabattkoder for Xbeauty i Juli 2024 :

Legg til e-posten din og få tilsendt Xbeauty rabattkoder helt gratis! Ikke gå glipp av nye Xbeauty rabattkoder!

0

Gyldig fra: 2013-01-19 Gyldig til: Ukjent

20% rabatt

20% rabatt - Med Xbeauty rabattkoden fra denne kupongen får du 20% rabatt på alle bestillinger i nettbutikken til Xbeauty.se! Xbeauty.se selger Xlash øyevippeserum til lave priser og sender til Norge med gratis frakt!

Xbeauty
Nettbutikken til Xbeauty.se er en internasjonal selger av Xlash øyevippeserum til lave priser! Xbeauty har over 70 000 fornøyde kunder og sender leveranser til Norge med gratis frakt!

Xlash
Xlash er en øyevippeserum som gir deg naturlig lengre og vakrere øyevipper på bare 30 dager. Øyevippeserum brukes til å la øyevippene nå sitt fulle potensial i lengde og tykkelse. Øyevippeserum fra Xlash skal brukes en gang daglig og skal anvendes ved roten av øyevippene. 

Hvor lang tid vil det ta å oppnå resultater?
Det varierer fra person til person. Mange ser ofte resultater etter en uke, mens det kan ta opptil 6-8 uker for andre. Du er garantert resultater med Xlash.

Gratis frakt og rask leveringer
Xlash har vært en stor suksess i Sverige helt siden utgivelsen. Nå er Xlash også tilgjengelig med gratis frakt verden over. Leveranser blir sendt neste dag uansett hvor du befinner seg. Dette gjelder også for norske kunder. Du vil motta din Xlash levering innen 1-3 dager, og da vil du være i stand til å la øyevippene dine vokse. Du får alltid gratis frakt når du bestiller fra xbeauty.eu, og du kan forvente deg raske leveringer.

Lave priser
Xbeauty kan tilby deg den beste prisen på markedet og kundeservicen er tilgjengelig 24/7 for å svare på alle dine spørsmål. Du vil være i stand til å se resultater innen 30 dager hvis du bruker Xlash daglig, og resultatene vil vare i lang tid. Glem falske øyevipper og dyre øyenvippeutvidelser, nå er det mulig å få naturlig vakre øyevipper til en lav pris, med Xlash.